Reka: Sin po 10-ih letih diplomiral, mamina čestitka postala viralni hit

Foto: Facebook
Foto: Facebook
V tej čestitki se bodo našle vse mame "večnih" študentov, ki so končno diplomirali.
Oglej si celoten članek

Sin je po 10-ih letih končno diplomiral na Pravni fakulteti na Reki, mama pa se je z njim pred fakulteto fotografirala z napisom, v katerem se bodo prepoznale vse mame dolgoletnih študentov. Fotografijo je na Facebooku objavil beograjski grafični oblikovalec Branko Gavrić, na njej pa je njegova sestrična Sanja s sinom, ki je diplomo iz prava vlekel dolgih deset let. 

Kar je poskrbelo, da je Sanja na spletu postala najbolj zabavna mama večnega študenta, je napis, ki ga drži v roki, medtem ko s sinom pozira pred fakulteto. Sin v roki drži res težko pričakovano diplomo, mama pa kartonasti napis: "Hvala kur**!" Verjetno jo še kako dobro razumejo vse mame sveta, ki so na diplomo svojih otrok čakale več let ali celo desetletje. 

Foto: Facebook Bizarno

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:31 6. April 2021.

    verjetno ne razumejo komentarja mame..ker ima pridnega sina in je diplomiral tako hitro, zdej pa ne bo več študentskega zasluška, …

  • 11:53 5. April 2021.

    Čestitam obema. Mami in sinu. Pomembno je, da mu je uspelo. Mnogi, premnogi nikoli ne diplomirajo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.