Renee bo igrala v vesternu

Foto: Žurnal24 Renee Zellweger bo kmalu spet pred kamero.
Oskarjevka Renee Zellweger bo z Edom Harrisom zaigrala v vesternu.
Oglej si celoten članek

Dobitnica oskarja Renee Zellweger bo zaigrala v vesternu z naslovom Appaloosa. V filmu bo poleg nje še nekaj znanih obrazov, med drugim Viggo Mortensen, zvezdnik iz Gospodarja prstanov, in Ed Harris, ki bo film tudi režiral.

Film, ki je priredba romana Roberta B. Parkerja, govori o prijateljskem paru, ki ga najamejo, da bi zavaroval brezpravno mesto. V filmu bo Harris spet nastopil z Mortensenom, potem ko je z njim sodeloval v drami Davida Cronenberga Senca preteklosti (A History of Violence) leta 2005. Zellwegerjeva, ki je leta 2004 dobila oskarja za vlogo v filmu Hladni vrh (Cold Mountain), bo igrala tudi v filmih Leatherheads in Case 39.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.