Renée zagledana v McCartneyja

Foto: Žurnal24 Pevec je bil igralki všeč že, ko je bil še poročen s Heather Mills.
Igralka Renée Zellweger je priznala, da ji je zelo všeč pevec sir Paul McCartney, vendar mu tega še ni povedala.
Oglej si celoten članek
  1. Ameriška filmska igralka Renée Zellweger je prijateljem priznala, da se je močno ogrela za britanskega pevca sira Paula McCartneyja. 38-letna igralka je namreč uživala v romantični večerji ob soju sveč z nekdanjim članom legendarne skupine The Beatles. Intimna večerja je bila v restavraciji hotela The American v Hamptonu, priče pa pravijo, da sta se po dveh urah toplo objela in odšla vsak v svojo smer.

Zvezda filma Dnevnik Bridget Jones pa svojih občutkov 65-letnemu Paulu še ni zaupala: "Paul mi je res všeč, vendar mi je o tem nerodno govoriti, saj on tega še ne ve."

Govorice o morebitni romantični zvezi so se razplamtele, ko sta na nekem koncertu sproščeno klepetala. McCartney jih je gladko zavrnil: "Nisva skupaj. Imava le isto družbo prijateljev in to je to."

Renée je sicer ločena od pevca Kennyja Chesneyja, Paul pa se z nekdanjo ženo Heather Mills še vedno poteguje za skrbništvo nad svojo hčerko.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.