Renée že imela poročno obleko

Foto: Žurnal24 Bradley naj bi Renée zapustil, ker se je ustrašil poroke. (Foto: Flynet)
Renée Zellweger, ki jo je Bradley Cooper prejšnji teden zapustil po dveh letih zveze, je čisto strta. Na neuspelo razmerje jo ves čas opominja tudi poročna obleka, ki jo je kupila že lani.
Oglej si celoten članek

Bližnji prijatelji Renée pravijo, da ima igralka strto srce. Ni je prizadel le konec zveze z Bradleyjem Cooperjem, temveč tudi dejstvo, da se z njim ne bo poročila. Lanskega julija je namreč že kupila poročno obleko oblikovalke Caroline Herrera, ki je v omari čakala na pravi trenutek.

A tega očitno ne bo, saj se je Bradley ustrašil zakonskega stana. Vse je bilo v najlepšem redu, dokler Renée nanj ni začela pritiskati z datumom poroke. 36-letnemu igralcu je bilo vsega dovolj in dejal ji je, da potrebuje čas zase. "Renée ni mogla verjeti svojim ušesom," pravijo njeni prijatelji. "Počuti se, kot da bi jo nekdo zabodel v srce."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.