Rešil ga je koš za perilo

Foto: Žurnal24 Lang se je skril med umazane rjuhe in uspešno pobegnil.
Hans Lang si je razbijal glavo s tem, kako bi pobegnil iz zapora. In nekega dne se mu je posvetilo.
Oglej si celoten članek

Prepordajalec mamil Lang je po dolgotrajnem tuhtanju skoval načrt. 42-letnik se je skril v pralnici in počakal, da so ostali zaporniki končali z delom. Ko so vsi odšli, se je skril v veliko škatlo za umazano perilo. Škatlo so kasneje naložili v kombi, ki se je nemoteno odpeljal čez vrata zapora pri Dusseldorfu.

Lang je počakal na voznikov prvi postanek, preden je zlezl iz škatle. Z notranje strani je zlomil ključavnico in stekel v bližnji gozd. Njegovo odsotnost je javil voznik, ki je sprevidel, da se je v njegovem kombiju nekdo skrival.

Tiskovni predstavnik policije je dejal: "Ljudje mislijo, da se tovrstne stvari zgodijo samo v filmih. V tem primeru je to še kako resnično.“ Policija pobeglega zapornika še vedno ni ujela.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.