Rešite se terorja alkohola

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Društvo socialni forum za zasvojenosti in omame iz Ljubljane vabi v svetovalnico vse, ki so v težavah zaradi uživanja alkohola (lastnega ali pitja svojcev in prijateljev).
Oglej si celoten članek

Izkušeni strokovnjaki med drugim ponujajo:

  • pogovore ljudem, ki dvomijo o svojem odnosu do alkohola ali so v stiski zaradi pitja koga od bližnjih
  • informacije o preprečevanju zasvojenosti pri mladih
  • partnerske in družinske svetovalne pogovore
  • pripravo in pomoč pri vključitvi v psihosocialne programe za zdravljene alkoholike in njihove svojce
  • rehabilitacijo v klubih zdravljenih alkoholikov in prijateljskih skupinah


Za pogovor se je treba dogovoriti po telefonu 01/ 438 68 00 ali 01/ 438 68 05 ali prek e-pošte socialni.forum@gmail.com. Najave pogovorov sprejemajo tudi osebno vsak ponedeljek od 17. do 20. ure v prostorih Inštituta Antona Trstenjaka na Resljevi cesti 11 v Ljubljani. Več na http://drustvo-socialni-forum.blogspot.com/.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.