Rešitelj Bobbi Kristine stari znanec policije

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Bobbi Kristina Brown je imela slabo družbo …
Oglej si celoten članek

Max Lomas, ki je Nicku Gordonu pomagal pri oživljanju žene Bobbi Kristine Brown, je stari znanec policije. Lomas je osumljen, da je z začetku januarja z drogami omamil svoje šest let mlajše dekle Danyelo Bradley, in jo imel za talko, dokler ga policija ni aretirala zaradi nezakonitega posedovanja orožja, preprodaje marihuane in zdravila Xanax.

"Družina Danyele Bradley je skrbelo, da jo Maxwell Lomas v svojem stanovanju zadržuje proti njeni volji. Lomas naj bi jo, da ne bi zbežala, omamljal,“ je povedal predstavnik policije. Lomasa so po plačilu varščine izpustili.

Kot poročajo ameriški mediji, je Lomas zelo dober prijatelj Nicka Gordona in Bobbi Kristine, tako kot tudi 18-letna Danyela.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.