Resnica, ki se skriva za fotografijo jokajoče neveste

Foto: Facebook/James Day
Foto: Facebook/James Day
Posnetek je na Instagramu všečkalo več kot 12.500 oseb.
Oglej si celoten članek

Fotograf James Day je na Instagramu delil fotografijo poročnega para, ki ga je obsijal sončni zahod. Kot pravi fotograf, ljubi prizore, v katerih je sončni zahod v ospredju, tokrat pa je želel preizkusiti nekaj novega.

Pristopil je k paru in jima rekel, naj nehata s poziranjem in uživata v prvem sončnem zahodu kot mož in žena. "Adrianu sem rekel: 'Imam vprašanje, a želim, da odgovor zaupaš le Roslyn in ne meni. Na svetu je več milijard ljudi, ti pa si se odločil, da svoje življenje preživiš ob njej. Zakaj?' Po nekaj trenutkih sem opazil, da so se Roslyn zarosile oči, nato pa so po njenem obrazu začele polzeti najbolj čudovite solze. Tudi sam sem zajokal. Oh, ljubezen, kako si dragocena,“ je ob romantični fotografiji zapisal Day, ki ni nikoli izvedel, kaj je ženin v uho zašepetal svoji izvoljenki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.