Resnica o Ivoninih ustnicah

Foto: Marko Vavpotič.
Foto: Marko Vavpotič.
Si je dala Ivona iz Bara povečati ustnice?
Oglej si celoten članek

Ivona ima zavidanja vredne ustnice. Na nekaterih fotografijah pa je videti, kot bi bile še večje, kot smo jih bili vajeni iz Bara, zato so se pojavile govorice, da si jih je dala lepotička povečati.

Ivona je za Žurnal24 razkrila, ali to drži. "Vsi me sprašujejo, ali sem si povečala ustnice. Nisem si. Kupila sem pripomoček, nekakšno dudico, ki ti za nekaj časa napihne ustnice. To uporabljam predvsem pred fotografiranji.“

Pristašice tega pripomočka so tudi svetovne zvezdnice s Kylie Jenner na čelu.

Sicer pa nam je Ivona razkrila tudi nekaj podrobnosti o svoji operaciji prsi. Kaj, si boste lahko na našem portalu prebrali jutri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • Velike ustnice zgledajo sam bl plastično ne pa bl lepo. Mislm ne bi reku če bi hotla izpadt k barbika …

  • 21:39 5. Julij 2015.

    Zaradi takšnih kre*enskih komentarjev se pa puhloglavke plastificirajo. Nabavi si možgane!

  • h3o
    12:23 5. Julij 2015.

    zgleda da ni zadovoljna sama s seboj. A še ne ve, da nima jošk?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.