Resnica za tem legendarnim prizorom je šokantna

Foto: Profimedia
Umazani ples. Prizor v jezeru se je vpisal v filmsko zgodovino.
Oglej si celoten članek

Pred 30. leti sta Frances Baby Houseman in Johnny Castle osvajala srca gledalcev po vsem svetu. Premiera filma, v katerem se mlada dama zaljubi v uporniškega učitelja plesa, je bila 17. avgusta 1987 v New Yorku.

Umazani ples so snemali na različnih lokacijah po ZDA, najbolj pomembne prizore pa so posneli v mestu Pembroke v Virginii in na tamkajšnjem jezeru  Mountain Lake. Istoimenski hotel v omenjenem mestu je služil kot letovišče, v katerih je dopustovala družina Houseman, v jezeru pa so posneli prizor, v katerem Patrick Swayze v zrak dvigne Jennifer Grey.

Hotel še vedno obratuje, in to zelo uspešno. V njem se vsako leto odvijajo številni dogodki, ki so povezani s filmom, šokantna pa je informacija, da je slavno jezero izginilo. Gladina vode je začela drastično padati leta 1999, leta 2008 pa se je popolnoma posušilo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 07:39 21. Avgust 2017.

    Je pač članek novinarja - MRHOVINARJA

  • 07:38 21. Avgust 2017.

    članek je pač delo novinarja - MRHOVINARJA

  • 07:02 21. Avgust 2017.

    Ma v čem je fora teh zavajaočih naslovov? Klikanje na stran?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.