Resničnostni zvezdnik umrl v skrivnostnih okoliščinah

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Pokojni 28-letnik je nastopil v resničnostnem šovu Jerseylicious. Vzrok smrti je še vedno neznan.
Oglej si celoten članek

Mike Aktari, 28-letni udeleženec resničnostnega šova Jerseylicious, je umrl na svojem domu na Long Islandu. Vzrok njegove smrti za enkrat še ni znan, saj njegovi domači še vedno čakajo na rezultate toksikologije. Neimenovani vir je za ameriški portal TMZ povedal, da policija zanika, da bi bila njegova smrt sumljive narave.

Od Mika se je na Instagramu poslovilo njegovo nekdanje dekle Olivia, s katero sta bila par v času šova. "Srce me še nikoli ni tako močno bolelo. Imel si najbolj čudovito srce. Morala bi se bolj potruditi, da bi se večkrat videla in da bi skupaj popila kavo, ko si me prosil. Vedno te bom imela rada Milad,“ je zapisala Olivia, ki je bila z Mikom v zvezi tri leta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.