Resničnostni zvezdniki v pevskih vodah

Foto: Youtube Kim Kardashian Foto: Youtube PAris Hilton Foto: Youtube Heidi Montag Foto: Žurnal24 Heidi Montag in Spencer Pratt (Foto: Pixsell) Foto: Youtube Julianne Hough Foto: Youtube Tila Tequila Foto: Youtube Mike Sorrentino Foto: Flynet LuAnn de Lesseps Foto: Flynet Kim Zolciak Foto: Žurnal24 Kevin Federline Foto: Žurnal24 Brooke Hogan Foto: Žurnal24 Tom Green
Pred dnevi se je na spletu pojavil napovedni videospot Kim Kardashian za njen novi singel Jam (Turn It Up). Vendar Kim ni edina resničnostna zvezdnica, ki se je poskusila v pevskih vodah.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.