Restavracija za pasje sladokusce

Foto: Žurnal24 Briketi so preteklost, psi si lahko privoščijo prave specialitete. (Foto: Shutte
Avstralci so odprli prav posebno restavracijo, kjer nahranijo lačne pse.
Oglej si celoten članek

V Sydneyju so odprli restavracijo Chew Chew, ki prodaja več vrst hrane za pse. Na meniju se najdejo različne jedi, kot na primer goveji zrezek z gobami, piščančje perutničke, ribja juha in kosti jagnjeta in drugo.

Za tiste lastnike psov, ki živijo predaleč od restavracije, pa lahko preko spleta hrano naročijo na dom.

Nenavadno restavracijo vodi strokovnjakinja za prehrano za domače ljubljenčke Naoko Okamoto, ki pravi, da je veliko lastnikov komaj čakalo, da lahko svojega psa odpelje v podobno restavracijo.

"Začela sem z organskimi pasjimi piškoti in dodatki ter jih prodajala trgovinam. Porabila sem tri leta, da sem ugotovila, kaj si stranke pravzaprav želijo,"
je povedala.

Po vsej verjetnosti pa dobijo psi hrano, ki je ne pojedo do konca, v vrečki za domov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.