Retrogradni Saturn: Ta štiri znamenja čaka kaos

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Prejšnji teden je nastopil retrogradni Saturn, ki bo trajal vse do 25. avgusta. Njegov vpliv bodo občutili vsi znaki, najbolj pa ga bodo občutili spodnja štiri znamenja.
Oglej si celoten članek

Planet karme, kakor pravijo Saturnu, bo s svojim retrogradnim ciklusom prinesel možnost za obnovo zveze s preteklo ljubeznijo, možnosti pa so tudi za novo romanco. Njegovo retrogradnost bodo občutila vsa znamenja, štiri od dvanajstih pa bodo imela v tem času pravi kaos v življenju. Vsem, še posebej spodnjim štirim znamenjem, svetujemo, da se izogibajo nepotrebnim stroškom, piše portal Atma.

Strelec

Kvadrat med Venero, planetom ljubezni in denarja, ter Saturnom bo upočasnil uresničitev vaših poslovnih načrtov. Pozicija Merkurja, vladarja vaše hiše partnerskih odnosov, prinaša srečanje z enim od zračnih znamenj. To srečanje ne bo najbolj prijetno.

Kozorog

V drugi polovici aprila in naprej boste dobili priložnost sodelovanja s tujino, sploh če veliko potujete. Izogibajte se prevelikim finančnim transakcijam. Pred vsakim nakupom premislite, če to res potrebujete, sicer boste finančno zelo trpeli.

Vodnar

Napet vidik med Venero in Saturnom, enim od vladarjev vaše hiše za nepričakovane okoliščine, vpliva na vaš odnos s partnerjem, še posebej, če ste poročeni ali v daljši zvezi. V teh dneh je možna tudi selitev v tujino.

Tehtnica

Obstaja možnost srečanja s staro simpatijo, s katero se boste kregali in jo obrekovali še nekaj časa. Pričakujete pa lahko napredovanje v službi, sploh če ste bolj kreativni in boste s svojo umetniško žilico navdušili nadrejene.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.