Revolucija pri Ikei: Tega ne bo več!

Foto: EPA
Foto: EPA
Švedski pohištveni gigant bo odpravil vijake … Pohištvo boste lahko hitreje sestavili, in to brez orodja.
Oglej si celoten članek

Spadate med tiste, ki sovražijo sestavljanje pohištva? Nejasni načrti, 50 delov in manjkajoči vijaki … S slednjim se ljubitelji Ikeinega pohištva kmalu ne bodo več spopadali, saj švedski pohištveni gigant načrtuje odpravo vijakov. Posamezni deli pohištva bodo narejeni tako, da jih boste lahko drug na drugega nataknili, se pravi, da orodje lahko pustite v klet. "Kupcem, še zlasti tistim, ki nimajo veliko časa za sestavljanje naših izdelkov, bi radi ponudili alternativo,“ je odločitev podjetja razložil Peter Angefjäll, direktor Ikee.

Izdelke, za zdaj je v načrtu polica za knjige, omara in klubska mizica,  naj bi tako sestavili kar petkrat hitreje, poleg tega pa ima novi sistem tudi pozitiven učinek na naravo, saj bo Ikea tako porabila manj lesa. Če bodo kupci z novim sistem zadovoljni, ga bodo razširili na druge izdelke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:10 17. Marec 2017.

    prešli bodo iz iverk in šraufov na popndekl in lim :-) Groza je tale Ikea, drago kot žafran glede na …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.