Victoria's Secret najela model z Downovim sindromom

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Revolucija v svetu mode.
Oglej si celoten članek

Portoriška manekenka Sofía Jirau je kot prvi model z Downovim sindromom sodelovala v kampaniji znane znamke spodnjega perila Victoria's Secret, piše hrvaški portal Miss7. 24-letnica je del kampanje za linijo spodnjega perila Love Cloud, Sofía pa je na Instagramu zapisala, da je za to priložnost trdo delala celo svoje življenje. "Sanjala sem o tem, delala na tem in danes so se mi te sanje uresničile. Končno lahko z vami delim svojo veliko skrivnost … Sem prvi Victoria's Secret model z Downovim sindromom," je zapisala. 

Kot model sicer dela že nekaj let, v svet svetovne mode jo je pred dvema letoma izstrelil newyorški teden mode. "Najbolj pomemben del mojih sanj je, da drugim pokaže, kako ni meja in jih navdihnem, da sledijo svojim sanjam," še dodaja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofía Jirau (@sofiajirau)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.