Revolucionarni izlet po Ljubljani

Foto: Žurnal24 Pop rock zasedba Partyzani bo na poseben dan v goste povabila igralca Gojmirja L
Slovenska glasbena gverila, ki pod imenom Rock Partyzani združuje prekaljene slovenske glasbene pop rock mačke, se je odločila, da pripravi in organizira prav poseben spomladanski dan.
Oglej si celoten članek

Jutri se bodo partyzanovci, katerih vodja je glasbenik Aleš Klinar, podali na revolucionarni izlet po Ljubljani, kot poseben gost pa se jim bo pridružil tudi igralec Gojmir Lešnjak - Gojc. "Na poseben način bomo predstavili svojo novo udarno skladbo Še en lep dan v Sloveniji, ki bo prebudila vaš uporniški duh," so prepričani glasbeniki, ki bodo tako združili zabavo in delo. Izletniki bodo svojo pot začeli na Kongresnem trgu v Ljubljani in se nato z avtobusom odpravili po ljubljanskih ulicah, kjer jih bo pot vodila v boljši jutri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.