Reynoldsa film popolnoma spremenil

Foto: Žurnal24 Reynolds je poročen z igralko Scarlett Johansson. (Foto: Flynet/JLP)
Igralec Ryan Reynolds je povedal, da ga je snemanje filma Buried (Zakopan) popolnoma spremenilo.
Oglej si celoten članek

Reynolds je ure in ure preživel v krsti za potrebe snemanja filma Zakopan, v katerem igralec upodobi Paula, voznika tovornjaka v Iraku, ki se znajde zakopan pod zemljo, pri sebi pa ima le mobilni telefon, svečo in nož.

"Po takšni izkušnji se človek nauči ponižnosti. Med snemanjem sem kar precej shujšal in imel napade panike. Mislim, da se nikoli več ne bom pritoževal," je povedal igralec, ki zase pravi, da ni eden od tistih igralcev, ki med snemanjem filma radi dramatizirajo in svojo vlogo jemljejo preveč resno.

"Nočem se pritoževati, toda snemanje tega filma je bilo izjemno naporno. Ta izkušnja me je v celoti spremenila," je dodal Reynolds. Film so v ameriških kinematografih začeli prikazovati 24. septembra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.