Reza spet čuti "tisti žar"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Alenka Oldroyd – Reza se vrača z romantično radijsko oddajo.
Oglej si celoten članek

Priljubljeni glas radijskih postaj Alenka Oldroyd – Reza se na Radio Hit vrača z oddajo Imejmo se radi, katere skupni imenovalec bo ljubezen. Oddaja bo združevala ljudi spomine in nostalgijo, Alenka pa bo skupaj z DJ Deejem iskala najbolj zaljubljene pare, katere bo na valentinovo presenetila z ogledom filma Okus po ljubezni.

"Radio je moja prva ljubezen in prve ne pozabiš nikoli. Zelo vesela sem, da so se stvari tako poklopile in da sem ponovno v svojem starem novem okolju. Ponovno čutim tisti žar in navdušenje ter grem s polno paro proti novim projektom. Veselo in pestro bo," nam je zaupala Reza, ki je med nekajletnim medijskim odmorom živela tudi na Havajih in postala podjetnica: "Nekaj časa sem bila z možem na Havajih, sedaj pa se ukvarjam s česnom. Po Sloveniji imamo že štiri velike njive, spomladi pa bomo lansirali družinsko blagovno znamko Sallium Rezis, tako da se veliko dogaja."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:59 1. Februar 2014.

    Ajajaj, mal sem na Havajih, mal pa v Sloveniji, pa mal sem poročena, pa mal nisem, pa mal sem podjetnica …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.