Rezervirano za zapeljevanje

Foto: Žurnal24 Agent Provocateur Foto: Žurnal24 Carine Gilson Foto: Žurnal24 D&G Foto: Žurnal24 Stella McCartney Foto: Žurnal24 La Perla Foto: Žurnal24 Stella McCartney Foto: Žurnal24 Elle Macpherson Foto: Žurnal24 Agent Provocateur Foto: Žurnal24 Elle Macpherson Foto: Žurnal24 Agent Provocateur
Zbrali smo deset seksi kombinacij, v katerih bo srce poskočilo vam in njemu. Tokrat smo si dovolili malce sanjarjenja in perilo izbrali tudi med prestižnimi znamkami.
Oglej si celoten članek

Ko govorimo o perilu, namenjenemu zapeljevanju, sta prosojnost in čipke vedno na prvem mestu. Letošnje trende spremljajo hlačke z visokim pasom v pin-up stilu, nežnejši odtenki in večna črnina.

Za eleganco poskrbijo nežni šampanjec odtenki, zelo trendovski boste v vseh vijoličnih različicah, v ospredju ostajajo tudi čokoladni in marelični odtenki, živahna rdeča pa je tokrat potisnjena na stran.

Drznejše se zgledujte po modnem dvojcu Dolce & Gabbana in si priskribite vsaj en komplet z živalskim potiskom, najbolj divje pa skočite v zapeljiv korzet po vzoru Agent Provocateur.

Namige, v čem ga zapeljati, poiščite v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.