Režiser sedaj prost za Kristen

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Rupert Sanders in njegova žena se ločujeta.
Oglej si celoten članek

Liberty Ross je vložila zahtevo za ločitev od svojega nezvestega moža, režiserja Ruperta Sandersa. Ta jo je pred celim svetom osmešil, ko se je razvedelo, da je imel afero s Kristen Stewart, s katero je snemal film Sneguljčica in lovec.

Kot poročajo mediji, si bosta Rossova in Sanders skrbništvo na otrokoma delila, prevarana žena pa od moža zahteva mesečno izplačilo denarne podpore.

Razmerje pa ni končalo le Sandersovega zakona, ampak tudi igralkino zvezo z Robertom Pattinsonom. Ta jo je sicer vzel nazaj, pretekli teden pa naj bi se mlada golobčka spet razšla.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.