Ricky Gervais se je oglasil slovenskemu novinarju

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Novinarju Vala 202 Anžetu Tomiču je britanski igralec in komik na Instagramu komentiral fotografijo.
Oglej si celoten članek

Na profilu Anžeta Tomiča, ustvarjalcu podcasta Apparatus, smo pod fotografijo z Juretom Godlerjem opazili zanimiv komentar. Na fotografijo, kjer z Juretom pozirata z DVD-jem britanskega igralca Rickyja Gervaisa, je označen tudi britanski zvezdnik. Ta je fotografijo opazil in jo dan po objavi tudi komentiral.

"Z Godlerjem delava podcast in pokomentirava vsako epizodo britanske serije Pisarna, v kateri je tudi Ricky. Zato sva na fotografiji z DVD-jem in sva ga tudi označila. Super, nič slabega! Sem tudi na Facebooku že objavil, da sva opazila,“ je za Žurnal24 povedal zgovorni Anže.

Dodal je, da sta z Godlerjem verjetno največja oboževalca omenjene serije in da se trenutno dogovarjata, da bi si Rickyjev nastop ogledala tudi v živo, saj se ta trenutno mudi na svetovni turneji. "Pogovarjava se, kam bi ga šla gledat, da ne bi bilo predrago. Definitivno je v planu,“ je še dodal Tomič in povedal, da je Rickyja na družabnem omrežju prvič označil.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.