Ricky Martin kmalu pred oltar

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Pevec Ricky Martin je postal španski državljan, saj se kmalu namerava poročiti s svojim dolgoletnim partnerjem.
Oglej si celoten članek

Ricky Martin, ki je bil rojen v Puerto Ricu, je pridobil špansko državljanstvo, saj Španija dovoljuje istospolne poroke. Ricky se bo tako lahko kmalu poročil s svojim dolgoletnim partnerjem Carlosom Gonzalezom.

Državljanstvo je dobil na podlagi lastništva rezidence v Madridu in španskih korenin po babici. Pevec je oče dvojčkoma Matteu in Valentinu in je Oprah lansko leto zaupal: "Vse kar bom povedal o svojem partnerju je to, da obožuje moja otroka in ona njega. Ne morem si želeti boljšega."

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.