Rihanna brez hlačk in s sivimi lasmi

Foto: Fame Flynet Rihanna izziva brez hlačk. Foto: Fame Flynet Rihanna izziva brez hlačk. Foto: Fame Flynet Rihanna izziva brez hlačk.
Pevka širi nov modni trend. Po Londonu se je včeraj sprehajala brez spodnjih hlačk in s sivimi lasmi.
Oglej si celoten članek

Vajeni smo, da Rihanna s svojo podobo rada preseneča, a včeraj je bolj kot presenetila gotovo šokirala Londončane, ko se je po mestu sprehodila v športnem, a prosojnem belem kompletu, zelo kratkih hlačah in topu. In to kar brez spodnjih hlačk. No, na modrček tokrat ni pozabila.

Za obračanje glav pa je poskrbela tudi z novo pričesko – lase je namreč pobarvala na sivo. Se je pred tem posvetovala s Kelly Osbourne?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.