Rihanna bruhala sredi koncerta

Foto: EPA Rihanna Foto: EPA Rihanna Foto: EPA Rihanna Foto: EPA Rihanna
Pevki je med koncertom na Portugalskem postalo slabo, zato je vmes stekla z odra in bruhala.
Oglej si celoten članek

Ima Rihanna spet težave z zdravjem? Med koncertom na Portugalskem je namreč pevka sredi pesmi What's My Name stekla z odra, na njem pa so ostali le spremljevalni vokali in plesalke. Zvezdnica je svoj odhod zatem sama pojasnila na Twitterju. "Z odra sem stekla bruhat ravno sredi pesmi What's My Name, vendar sem se še pravočasno vrnila, da sem lahko odpela pesem Rude Boy," je zapisala.

Rihanna sicer ni komentirala razlogov za svojo slabost, vendar so se v zadnjem času že večkrat pojavile govorice, da ima barbadoška zvezdnica Rihanna težave z alkoholom in izčrpanostjo. Tako naj bi ji celo kolegici Beyoncé in Katy Perry svetovali, naj si vzame premor od nastopanja in si privošči počitek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.