Rihanna dobila provokativno lutko

Foto: Reuters Rihanna, Madame Tussauds London Foto: Reuters Rihanna, Madame Tussauds London Foto: Reuters Rihanna, Madame Tussauds London Foto: Reuters Rihanna, Madame Tussauds London
Londonski muzej voščenih lutk je dobil novo voščeno pevsko divo – Rihanno v seksi črni obleki z visokim razporkom na stegnu.
Oglej si celoten članek

Pevsko divo so v londonskem muzeju Madame Tussauds ovekovečili v seksi črni oblekici z visokim razporkom na stegnu, njeno voščeno lutko pa postavili poleg ostalih pop zvezdnic, kot so Britney Spears, Kylie Minogue, Lady Gaga in pokojna Amy Winehouse.

Rihanna je sicer znana po tem, da rada nosi seksi oblačila, v katerih razkrije precej gole kože. Prejšnji teden se je denimo znašla v medijih, ko jo je med snemanjem njenega novega videospota za pesem We found love na Irskem kmet spodil s svoje posesti, ker je po polju poplesavala napol gola.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.