Rihanna ima svojo linijo nakita

Foto: Chopard rihanna Foto: Chopard rihanna Foto: Chopard rihanna
Luksuzna znamka ur ter nakita Chopard je naznanila sodelovanje s svetovno glasbeno zvezdo Rihanno. Skupaj sta ustvarila kolekcijo „Rihanna ❤ Chopard“.
Oglej si celoten članek

Rihanna je poznana po unikatnem modnem stilu in drznih kombinacijah, vse to pa se bo odrazilo v ekskluzivni kolekciji nakita. Rihanna in solastnica hiše Chopard Caroline Scheufele sta združili kreativnost in strast v urbani trend s klasičnim glamurjem.

Rihanna je navdušena: "Vedno sem bila zaljubljena v njihov nakit in priložnost, da lahko z njimi oblikujem svojo kolekcijo nakita je nekaj čudovitega! Komaj čakam, da vsi vidijo kaj smo ustvarili! Bil je neverjeten proces in naučila sem se res veliko."

"Kolekcija Rihanna ❤ Chopard je energična, močna in kreativna. Njen stil je viden v vsakem kosu. Njena unikatnost na novo definira nošenje glamuroznega nakita," pa je povedala Caroline Scheufele.

Čudoviti kosi odražajo barvitost in živahnost Rihanninega rodnega Barbadosa, a vseeno poosebljajo brezčasno eleganco rdečih preprog, na katerih je bila že nekaj let zvesta hiši Chopard.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.