Rihanna in Katy skupaj za mikrofon?

Foto: Žurnal24 Katy in Rihanna sta postali najboljši prijateljici. (Foto: Reuters)
Najboljši prijateljici Rihanna in Katy Perry naj bi zapeli v duetu.
Oglej si celoten članek

Rihanna si želi, da bi na svojem prihajajočem albumu lahko zapela skupaj s pevko Katy Perry. "Enostavno sva se ujeli. Imava enaki osebnosti in podoben smisel za humor, videti je zelo prizemljena. V glasbeni industriji težko najdeš osebe, ki so pristne, Katy pa je tako svobodnjaška," jo hvali Rihanna.

O snemanju skladbe z njo pa je še razkrila, da ne ve, ali bo izdana na njenem albumu ali na ponovno izdanem Katyjinem albumu Teenage Dream. "Želimo si iti v studio in narediti nekaj za ta album. Zagotovo si želimo narediti nekaj skupaj," še pravi.

Rihannin album Loud bo izšel naslednji mesec.

Rihanna je sicer še pred kratkim o Katyjinem glasbenem stilu dejala, da je zelo splošen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.