Rihanna Lea ne bo priklenila nase

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Znanci sveže zaljubljenega hollywoodskega para razkrivajo podrobnosti.
Oglej si celoten članek

Ameriška pevka Rihanna in njen novopečeni partner, slavni igralec Leonardo DiCaprio ne poskušata niti skrivati, da sta strastno zaljubljena, pišejo ameriški mediji. Sveže zaljubljen par si menda neizmerno naklonjenost izkazuje na vsakem koraku in se ob tem na radovedne poglede okolice niti slučajno ne ozira.

"Med njima je neizmerna kemija. Rihanni je všeč Leov življenjski slog, Leo pa obožuje njeno sproščenost, zaradi česar se mu zdi Rihanna še posebej zapeljiva. Rihanna rada poudarja, da je Leo najboljši ljubimec od vseh, ki jih je imela do sedaj," je za ameriški Hollywood Life zaupal eden od znancev slavnega para.

26-letna temnopolta lepotica in 40-letni igralec, dodajajo njuni znanci, izkoristita vsak prosti trenutek za druženje.

"Pogosto se sredi noči odpravita na skrivne lokacije, kjer uživata drug z drugim in o tem ne govorita nikomur. Ona se takrat pozno zvečer odpravi k njemu, saj pravi, da je zanjo kot droga. Takšni nočni izleti v neznano so zato zanju pravi izziv. Tja se vedno odpeljeta z drugimi vozili kot običajno. Rihanna ni ženska, ki bi Leo pošiljala sladkobna ljubezenska ali sporočila s seksualno vsebino. Ne vidi namreč smisla, da tipka po mobilnem telefonu in pošilja osladna sporočila o seksu, če se lahko nemudoma odpelje k njemu ter mu svoje želje razkrije neposredno. Rihanna je izjemno pametna ženska, predvsem pa tip ženske, ki moškega ne bi priklenila nase za vsako ceno " še pravijo znanci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.