Rihanna morala v bolnišnico

Foto: Žurnal24 Pevka ima skrivnostno bolezen. (Foto: Flynet/JLP)
Po nastopu v Švici so morali pevko Rihanno odpeljati v bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Pevka Rihanna je imela v ponedeljek zvečer nastop na razprodanem stadionu v švicarskem Zürichu. Ko je zapuščala koncertni oder, so jo s črnim mercedesom odpeljali v zasebno kliniko. Na urgenco so jo pospremili njen voznik, telesni stražar in pomočnik. Za kakšno bolezen gre, ni znano.

Direktorica klinike Alenka Ambroz je potrdila, da je pevka prišla na urgentni oddelek klinike, več podrobnosti pa niso želeli dati. Pevka je prispela v kliniko nekaj čez polnoč, zapustila pa jo je po dveh urah in pol.

Skrivnostna zdravstvena težava pa le ni imela dolgoročnih posledic, saj je pevka že naslednji dan pela na koncertu v francoskem Lyonu.

Rihannina turneja Last Girl On Earth velja za njen najbolj uspešen projekt, ki ga zaznamujejo natančne plesne točke in nenehno preoblačenje. Pred kratkim je dejala: "Še nikoli nismo imeli turneje v taki meri. Produkcija je neverjetna in prav tako kostumi."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.