Rihanna na rdečo preprogo v jutranji halji

Foto: Fame Flynet Rihanna Foto: Fame Flynet Lupita Nyong'o Foto: Fame Flynet Jessica Alba Foto: Fame Flynet Ellie Goulding Foto: Fame Flynet Iggy Azalea Foto: Fame Flynet Rita Ora Foto: Fame Flynet Kat Graham Foto: Fame Flynet Shailene Woodley Foto: Fame Flynet Victoria Justice Foto: Fame Flynet Zendaya Coleman
Rdeča preproga filmskih nagrad MTV je bila živahna, seksi in drzna, a nekatere zvezdnice so vseeno pustile vtis, kot da v hotelski sobi niso imele ogledala. Rihanna je bila videti tako, kot da bi nanjo zakorakala kar iz postelje.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.