Rihanna na sodišču premagala Top Shop

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Pop pevka je zmagala v tožbi proti znamki Top Shop, ki je brez njenega dovoljenja uporabila njeno podobo na svojih majicah.
Oglej si celoten članek

Sodnik je pred nekaj dnevi prisodil v prid Rihanni, ki je Top Shop tožila zaradi nedovoljene uporabe njene foografije. Ob koncu sojenja je sodnik pojasnil, da je znamka s tem zavajala kupce, saj so verjeli, da je zvezdnica odobrila prodajo majic z njeno fotografijo. "Ona je stilska ikona in večina bi nosila to majico tudi zato, ker mislijo, da jo je odobrila. Drugi bi jo nosili zaradi njene vrednosti. A v obeh primerih gre za zavajanje," je povedal sodnik.

Ob tem je še dejal, da je Top Shop načel pevkin ugled v modnem svetu, saj se tudi sama trudi ustanoviti uspešno blagovno znamko pod svojim imenom.

Iz Top Shopa so sporočili, da so presenečeni in razočarani nad razsodbo, ter da se bodo pritožili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.