Rihanna na zmenku z Usherjem

Foto: Žurnal24 Pevca se že dolgo poznata, zdaj pa so med njima preskočile iskrice. (Foto: Flyne
Pevca Rihanna in Usher sta se prejšnji teden zbližala na glasbenem festivalu Coachella v Los Angelesu, ta teden pa sta šla skupaj na prvi zmenek v New Yorku.
Oglej si celoten članek

Na festivalu sta zvezdnika uživala v družbi drug drugega in se tako odločila, da se čez nekaj dni znova vidita, a v New Yorku.

Par blizu pevca je povedal, da sta si bila naklonjena že dlje časa, zdaj pa sta si izmenjala nekaj vročih poljubov. "Prejšnji konec tedna sta se res zelo zabavala in sta se želela videti znova nekje bolj na samem. Že dolgo se poznata, a nikoli ni bil pravi čas. Med njima so zagotovo iskrice, saj sta se dolgo poljubljala."

Da bi se še enkrat dobila v Los Angelesu, bi bilo preveč očitno, in ker sta se oba vračala v New York, sta se dobila kar tam.
 
Rihanna je pred kratkim povedala, da uživa kot svobodno dekle, pogosto pa je tudi omenjala, da ima rada grob seks. Povezovali so jo tudi z igralcem Colinom Farrellom.

Pred časom je Usher izrazil željo, da bi s pevko posnel duet. Kot razlog je navedel dejstva, da sta že dolgo prijatelja, njuni ekipi sodelujeta in sta se že pogovarjala o tem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.