Rihanna nehote pomagala policiji

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Rihanna je na Instagramu objavila fotografijo s počitnic, zaradi katere je policija pozneje aretirala dva mladeniča.
Oglej si celoten članek

Pevka Rihanna se je tokrat na počitnice odpravila na Tajsko, na otok Phuket. Lepe trenutke z oddiha je delila tudi s svojimi sledilci na Twitterju in Instagramu ter povzročila škandal. Objavila je namreč fotografijo, na kateri je z opičjim mladičem. Nič nenavadnega, če ta vrsta opic ne bi spadala med ogrožene. Kljub temu na Phuketu mrgoli nepridipravov, ki služijo na račun teh živali.

Dvojica, ki je opico predstavila Rihanni, pa bo morala za lep čas "odložiti svoje delo“. Kot poročajo mediji, je policija mlada nepridiprava aretirala. Grozi jima do štiri leta zapora.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.