Rihanna obsedena s Colinom

Foto: Žurnal24 Bo med njima zagorela prava ljubezen? (Foto: Reuters)
Pevka Rihanna si je našla novo žrtev. Tokrat je v svoje kremplje ujela igralca Colina Farrella.
Oglej si celoten članek

Pevka igralcu ves čas pošilja SMS-sporočila, sam pa se težko brzda. Svojim prijateljem pravi, da bi se rad prepustil čarom pevke in se z njo spustil v afero.

Vse skupaj se je začelo na nekem gostovanju na televizijskem šovu decembra lani. Od takrat pevka igralcu ne da miru. Že takrat v oddaji je Colin povedal, da se težko osredotoča na temo pogovora, ker ima ves čas pred očmi Rihannine obline.

Njegovi prijatelji so potrdili, da je igralec trenutno samski, prav tako kot pevka. Se tako obeta nova kratka vroča romanca ali morda resno razmerje?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.