Rihanna otipavala striptizete

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Pevka Rihanna naj bi močno ujezila varnostnike v londonskem klubu Stringfellows, saj je nenehno otipavala tamkajšnje striptizete.
Oglej si celoten članek

Rihanna je pred nekaj dnevi v družbi nekdanjega fanta Matta Kempa obiskala klub Stringfellows, kjer sta sta se zabavala v družbi striptizet. Te so zanju izvedle tudi zasebni ples, pri čemer pa mora stranka držati roke k sebi. A pevka se ni mogla zadržati in je začela otipavati eno od striptizet, med njene noge pa je celo položila glavo. "Rihanna se ni mogla upreti njihovim čarom. Zelo rada jih opazuje pri plesu, zato jo je malce zaneslo. To pa ni bilo všeč varnostnikom," je za britanski časnik The Sun povedal vir.

Triindvajsetletna pevka se je po besedah očividca z nekdanjim fantom zabavala v zasebnem separeju, kjer sta ostala do druge ure zjutraj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.