Rihanna pozabila na udarce

Foto: ANG/Fame Pictures
Foto: ANG/Fame Pictures
Barbadoška pevka naj bi očitno pozabila na udarce in modrice, ki ji jih je tri leta nazaj zadal njen nasilni fant Chris Brown. Z njim naj bi zdaj posnela duet.
Oglej si celoten članek

Pop princeska Rihanna in Chris Brown naj bi skupaj posnela predelavo njene pesmi z naslovom Birthday Cake, za katero njen producent zatrjuje, da bo šokirala svet. Vsekakor je pred tremi leti, leta 2008, svet šokiral Chris, ki je na večer pred podelitvijo grammyjev Rihanno, s katero je bil takrat v zvezi, grdo pretepel, da je morala ta nato pomoč poiskati v bolnišnici. Chrisu je kasneje sodišče odredilo pet let pogojne kazni, pol leta družbenokoristnega dela, leto dni svetovanja zaradi nasilja ter začasno prepoved približevanja priljubljeni pevki.

Chris se je sicer pred kratkim pojavil tudi na njeni rojstnodnevni zabavi ob 24. rojstnem dnevu, kar je mnoge zelo presenetilo.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.