Rihanna se je zredila za kar 20 kilogramov

Foto: Profimedias Rihanna
Presenetila z novo fotografijo.
Oglej si celoten članek

Pevka Rihanna, ki s svojimi oblinami zapeljuje nasprotni spol, je na svojem instagramu objavila novo fotografijo, na kateri je presenetila oboževalce. Tuji mediji pišejo, da naj bi se pevka zredila za kar 20 kilogramov.

No, na njenih zadnjih fotografijah se vidi, da je malce bolj 'polna', a 20 kilogramov se zagotovo ni zredila, kaj menite? Kot piše W News: "Rihanna nikoli ni bila ena tistih zvezdnic, ki bi bila pretirano suha. A zvezdnica se je v letu 2017 malce poredila. A zdi se, da je dodatni kilogrami sploh ne motijo. Še vedno se oblači izzivalno in na odru poskrbi za seksi plesne točke."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:36 31. December 2017.

    murgeljska štefa se je zredila za 28 kil in pol pa še vedno mlati malega bonsaja kao opica

  • 10:10 31. December 2017.

    Jest tut,pa ne delam panike in se kurčim :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.