Rihanna spet razburja s spotom

Foto: Žurnal24 Tema Rihanninega novega spota je maščevanje. (Foto: youtube.com)
Pevka Rihanna je s svojim novim spotom sprožila vročo debato.
Oglej si celoten članek

Gre za video za pesem Man Down, v katerem Rihanna ustreli moškega, ki jo je prejšnji dan posilil. "Zaradi lastne življenjske zgodbe in statusa, ki ga ima kot pevka, bi Rihanna vsem ženskam, ki so bile žrtve posilstva ali nasilja, lahko poslala pomembno sporočilo. A namesto da bi jim svetovala, naj si poiščejo pomoč, je objavila video, v katerem prikazuje umor," je v imenu zaskrbljenih staršev izjavila Melissa Henson, predstavnica televizijskega sveta staršev.

Rihanna je nasilje občutila na lastni koži. Leta 2009 jo je namreč pretepel fant, glasbenik Chris Brown, ki mu je za las ušla petletna zaporna kazen. Prav zaradi te izkušnje je spot za mnoge še večji trn v peti. Rihanna pa se za kritike še ni zmenila. "Gre za pogumno, čustveno sporočilo za vsa dekleta, kot sem jaz. Poslušajte svojo mamo," je na Twitterju zapisala pevka, ki je pred kratkim razburila javnost tudi s spotom za S&M.

Spot si lahko ogledate tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.