Rihanna v bolnišnici na infuziji

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Barbadoška pop zvezda je morala odpovedati nedavni nastop na Švedskem, saj je zaradi hude gripe pristala v bolnišnici.
Oglej si celoten članek

Rihanna je morala zaradi zdravstvenih težav odpovedati enega svojih nastopov v sklopu evropske turneje Loud, in sicer koncert v švedskem mestu Malmö. Zvezdnico so namreč včeraj popoldne zaradi hude gripe zadržali v švedski bolnišnici, kjer je dobila infuzijo.

Organizator koncerta je povedal, da je bil njen koncert odpovedan, ker Rihanna "ni v stanju, da bi lahko izpeljala napovedani koncert", pevka pa se je svojim oboževalcem tudi osebno opravičila prek Twitterja, kjer je objavila fotografijo svoje roke s cevko, ob sliki pa pripisala: "Oprosti, Malmö! Imeli bi se krasno! Res sem razočarana, da nisem mogla biti tam!"

Ali bo zvezdnica lahko danes nastopila v  Stockholmu, še ni znano. Pevkin šesti studijski album Talk That Talk izide 21. novembra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.