Rihanna že šestič na vrhu

Foto: Žurnal24 Rihanna se je tudi tokrat znašla na prvem mestu avstralske lestvice ARIA s svoji
Rihanna že šestič kraljuje na vrhu avstralskih glasbenih lestvic.
Oglej si celoten članek

Pevka se je s svojo pesmijo Only Girl (In The World) uvrstila na vrh avstralske lestvice ARIA Singles Charts. Avstralcem pa je mlada pevka zagotovo zelo pri srcu, saj se je Rihanna pred tem že petkrat znašla na samem vrhu, in sicer s singli SOS, Umbrella, Don't Stop The Music, Rude Boy in Love The Way You Lie.

Drugo mesto na lestvici je zasedel Taio Cruz s pesmijo Dynamite, Usherjeva pesem DJ Got Us Fallin' In Love pa se je znašla na tretjem mestu. Pop pevka Katy Perry je s svojo pesmijo Teenage Dream zasedla četrto mesto, tik za njo pa se je uvrstila pesem Just The Way You Are Bruna Marsa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.