Rihanni oboževalec podaril šop trave

Foto: Instagram rihanna, trava Foto: Twitter Rihanna Foto: Twitter Rihanna
Pravi oboževalci vedo, kako razveseliti Rihanno. Eden ji je za valentinovo podaril šop opojnih vršičkov, ki so pevko razveselili tako zelo, da je fotografijo zelenega šopka delila z vsemi.
Oglej si celoten članek

"Rože so zelene! Nekdo ve, kako me osrečiti," je na svojem profilu na Instagramu ob fotografiji šopka vršičkov marihuane zapisala Rihanna.

Pevka, ki na družabnih omrežjih pogosto objavlja fotografije, na katerih kadi opojne zvitke, rada prizna, da kajenje trave ni nič spornega in da jo opojne substance sproščajo, kako zelo rada ima zeleno rastlino, pa priča tudi tatu na njeni zadnjici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:11 17. Februar 2013.

    bolano

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.