Rihannin tvit v ječo poslal Tajca

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Rihanna je s svojo objavo na spletu v težave spravila že tretjega Tajca.
Oglej si celoten članek

Rihanna se je med svojim septembrskim obiskom Tajske zelo zabavala, kar je redno odjavljala tudi na družabnih omrežjih, težava je le, da so njene objave videli tudi tajski policisti in zaradi pevkinega tvita aretirali lastnika lokala na počitniškem Phuketu.

"Ali sem bila včeraj zvečer pijana ali pa sem videla Tajko, ki je iz svojega mednožja potegnila živega ptiča, dve želvi, rezila, puščice za pikado in žogice za namizni tenis," je sporočilo, ki je za rešetke spravilo lastnika lokala, kjer se je Ri takole zabavala, saj so neprimerni šovi in šovi, ki vključujejo divje živali na Tajskem prepovedani.

To pa ni prvič, da je Rihanna v težave spravila svoje gostitelje. Septembra so, po tem, ko je pevka na Instagramu objavila fotografijo z lenivcem, ki so na Tajskem zaščiteni, aretirali dva moška.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.