Rihannin zalezovalec kmalu za zapahi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Pevka zadnjih nekaj dni živi v strahu, saj je opazila, da ima internetnega zalezovalca, ki ji želi škodovati.
Oglej si celoten članek

Pevka Rihanna je po branju komentarjev na socialnem omrežju opazila, da ima (domnevnega) zalezovalca, saj je njegove zapise pazila pod velikim številom svojih objav. Poleg tega je na Twitterju videla, da jo je omenil ob objavi neke fotografije. Na tej se je slikal pred njenim domom in dopisal: "Moral bi ubiti Rihanno pred nekaj minutami. Pištola je tista čarovnija, ki jo uporabljam, kmalu dobim dovoljenje za strelno orožje."

Losangeleška policija si prizadeva, da bi ga čim preje ujela in vklenila, saj očitno kaže znake obsesije in nepojasnenega sovraštva do pevke. Elektronsko ga zasledujejo in spremljajo vsak njegov korak. Opazujejo njegova socialna omrežja in prisluškujejo njegovim telefonskim pogovorom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.