Rihannin zasledovalec je tempirana bomba

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Newyorški sodnik Orlando Marrazzo je prepričan, da je Kevin McGlynn, ki zasleduje pevko Rihanno, tempirana bomba.
Oglej si celoten članek

"Če Rihanna ne bo previdna, lahko konča kot John Lennon,“ je dejal sodnik Marrazzo. Sodnik je Kevina McGlynna primerjal z Markom Chapmanom, ki je 8. decemebra 1980 v New Yorku ustrelil Johna Lennona. McGlynn je po njegovih besedah psihotičen in živi v svojih blodnjah. 

Prepovedal mu je približevanje pevki in zadrževanje v bližini njenega stanovanja na Manhattanu. Iz zapisov sodišča je razvidno, da je McGlynn nadlegoval Rihanno, jo psoval in ji grozil, da bo vdrl v njeno stanovanje. Grozilna pisma naj bi poslal tudi na njen dom v Kaliforniji. "Poslal ji je vrsto sporočil, v katerih je namigoval na umor in spolni napad,“ je še povedal sodnik. McGlynn naj bi tudi obtožil Rihanno in nekatere druge izvajalce, da so uporabili njegov material v svojih pesmih. 

Sodnik ga je označil za "tempirano bombo, ki je obseden z Rihanno in predstavlja neposredno fizično grožnjo ali grožnjo s smrtjo njen in ljudem okrog nje"

Kot je poročal Reuters, so McGlynna septembra poslali v psihiatrično bolnišnico, saj ni bil v stanju, da bi mu sodili. Medtem je McGlynn zaprosil za izpust, ki pa mu ga niso odobrili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.