Rihanno oboževalec poškodoval do krvi

Foto: FameFlynet Rihanna Foto: FameFlynet Rihanna Foto: FameFlynet Rihanna
Pevka Rihanna je morala poiskati zdravniško pomoč, potem ko je neki oboževalec vanjo vrgel steklenico, zaradi česar je padla in si poškodovala koleno.
Oglej si celoten članek

Pretekli konec tedna je bil za pevko Rihanno pester. Po tem, ko se je vračala iz nekega londonskega kluba, je podivjani oboževalec vanjo vrgel steklenico, 24-letna zvezdnica pa je ob tem padla in si porezala koleno. Preden jo je napadel, je zakričal nekaj v povezavi z njenim fantom Chrisom Brownom, nato pa zbežal.

Rihannin varnostnik se je takoj zapodil za napadalcem, pri čemer si je tudi sam poškodoval nogo. Kot poroča spletna stran MediaTakeOut.com, so morali varnostnika odpeljati v bolnišnico, oboževalca pa še vedno iščejo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.