Ritem mladosti s Cetinskim, Kreslinom in Neisho

Foto: Žurnal24 Neisha za petek napoveduje glasbeni spektakel brez primere.
V petek, 12. 9. 2008, se nam pred Kolosejem v Ljubljani obeta glasbeni spektakel Ritem mladosti. Po popoldanskih delavnicah bo sledil koncertni del programa. Nastopili bodo Tony Cetinski, Vlado Kreslin, Neisha ...
Oglej si celoten članek

Najbolj poslušan radio za mlade v Ljubljani Radio Antena in največja potovalna agencija za mlade Collegium Mondial Travel že drugo leto zapored organizirata velik koncert z naslovom Ritem mladosti. Odvijal se bo v petek, 12. septembra, pred Kolosejem v Ljubljani.

Prireditev se bo začela s popoldanskimi delavnicami, kjer se boste lahko preizkusili v rolanju, vse bolj priljubljenem bossaballu, break-dance battlu, grafitiranju, stand-up komediji, spretnostni vožnji z avtomobilom in si izdelali unikatno majico.

Ob šesti uri popoldan se začne koncertni del programa. Nastopili bodo Tony Cetinski, Vlado Kreslin Mali bogovi, Neisha, Omar Naber, Kingston, Zablujena generacija, skupina Bohem, DJ Sylvain z gosti, Stereotipi, Puppetz, I. C. E. in DMP.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.