Britney Spears razkrila, da ima hude zdravstvene težave

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Za boleznijo živčevja trpi že tri leta.
Oglej si celoten članek

Britney Spears je na Instagramu objavila nov posnetek, na katerem pleše in razkrila, da je ravno ples tisti, ki ji pomaga v boju z boleznijo, zaradi katere trpi že dolga tri leta. Bori se s poškodbo živca na desni strani telesa, kar povzroči, da ji deli telesa otrpnejo. 

"Trikrat na teden se zbudim s popolnoma otrdelimi rokami. Zbada me vse do vratu, zadnja tri leta sem v blagi nezavesti, kot da bi bilo preveč strašljivo biti tukaj. Čeprav je smešno, samo, ko plešem, ne čutim bolečine.  In čeprav se ne premikam več kot včasih, verjamem, da mi je vera dala moč. Po božji milosti sem končno našla zdravilo, ob katerem dejansko čutim, da mi gre kisik v možgane in skozi vrat, oči so zdaj bolj odprte, glavo lahko spet držim pokonci," je med drugim zapisala ob posnetku plesa, ki ji je pomagal čez težko obdobje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:31 9. November 2022.

    Ples 😌to pa, Ivekovim aktivistom ne bo všeč ! Morda pa, tega ne berejo in komentirajo. 😕

  • 10:14 9. November 2022.

    Ni čudno kako se kaže v javnosti

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.