Robbie bo homoseksualni kavboj

Foto: Žurnal24 Robbie in Gary v vlogi Jacka in Ennisa. (Foto: The Sun)
Robbie Williams bo v novem videospotu igral enega izmed gejev iz filma Gora Brokeback, sodeloval pa bo tudi s svojo nekdanjo skupino Take That.
Oglej si celoten članek

Novica, da se bo Robbie Williams pridružil nekdanjim članom skupine Take That, je končno odgovorila na vprašanje, ali bo pevec sploh še kdaj sodeloval z njimi.

Fantje so se namreč odločili, da bodo za božič izdali album in se podali na turnejo. Še pred tem pa se bosta Robbie Williams in Gary Barlow preobrazila v homoseksualna kavboja, ki sta ju leta 2005 v filmu Gora Brokeback upodobila Jake Gyllenhaal in pokojni Heath Ledger. Videospot bodo fantje posneli za pesem Shame, ki sta jo Robbie in Gary napisala skupaj.

Pesem govori o Robbiejevih čustvih do skupine, potem ko je leta 1990 pri 16 letih postal njihov peti član. "V pesmi je kitica, ki govori o tem, kako je šel v trgovino Toys R Us ter videl štiri lutke v podobi članov skupine in spoznal, da se počuti zapuščenega," je povedal vir blizu zvezdnika.

Singel Shame bo izšel oktobra, septembra pa ga bodo Robbiejevi oboževalci lahko slišali med njegovimi najboljšimi hiti, ki bodo septembra izšli na albumu In And Out Of Concsciousness.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.