Robbie obvlada poker

Foto: Žurnal24 Policija se je z Robbiejem pogovorila. Pevec naj ne bi bil osumljenec.

Your browser doesn’t support HTML5 video

Robbie Williams je svojo odvisnost od alkohola in težav z depresijo zamenjal z novo odvisnostjo.
Oglej si celoten članek

Pevec Robbie Williams je postal reden gost v enem izmed poker klubov, ki se nahaja blizu njegovega dvorca v Wiltshire-u. Kot je vir povedal angleškemu časopisu The Sun, je bil Robbie reden gost v zadnjih nekaj tednih, igra na zelo visokem nivoju in se zelo zabava z najboljšim prijateljem Johnatanom Wilkesom. Počasi pridobiva ugled resnega odvisnika od pokra.



Že, ko je živel v Los Angelesu, je imel svojo šolo kartanja in prav tako igral v casinojih. Robbie je sicer spet v Veliki Britaniji od decembra, ko je v bolnišnici obiskal svojo mamo, ki okreva po operaciji na srcu. Takrat je tudi kupil 7 milijonov funtov vreden dvorec v Wiltshire-u. Tam pa naj bi tudi delal na izidu svojega novega albuma.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.